Enveloppen

DSBD EnveloppenDSBD levert enveloppen in alle soorten, afmetingen, kwaliteiten en aantallen. Wij kunnen voor u lage inkoopprijzen bedingen en hebben jaren ervaring in het leveren van welke envelop dan ook.

Of u nu op zoek bent naar dienstenveloppen, akte-enveloppen of wenskaartenveloppen, wij zorgen ervoor dat uw envelop naar uw specifieke wensen wordt geleverd. Bij grote aantallen kunnen wij uw enveloppen zelf op afroep leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij leveren onder andere de volgende standaard afmetingen.

De enveloppen kunnen uiteraard geleverd worden met gegomde- of met een stripsluiting.

Heeft u specifieke wensen, afmetingen of wilt u een onderscheidende envelop, dan bent u bij DSBD ook aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en onze nauwe samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij een breed scala incl. maatwerk leveren. Exact naar uw wensen!

Specificaties en eigenschappen

De enveloppen die wij leveren voldoen al dan niet aan een aantal specificaties. Uiteraard worden de wensen vooraf besproken en leveren wij de envelop die bij u past. Een aantal van deze mogelijkheden vindt u hieronder;

Logistiek

Door middel van grote opslagcappaciteiten is het mogelijk grote partijen enveloppen te produceren en deze speciaal voor u op te slaan. Op deze manier geeft u op afroep aan wanneer u de enveloppen in huis wenst te hebben.

Neem contact met ons op voor wat betreft de mogelijkheden, in een vrijblijvend gesprek gaan wij graag dieper in op uw situatie en wensen.